Idea Bagno
Προϊόντα Ποσότητα

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι

Συνολικό Ποσό  0,00 € 

Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
ΑΡΧΙΚΗ > > ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ  

 Η ΙDEA Α.Ε είναι μια πρωτοπόρα ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων . Η εμπειρία 70 χρόνων ,τόσο στο εμπόριο των ειδών αυτών ,αλλά κυρίως στην παρασκευή πλακιδίων ,έχει προσφέρει στην εταιρία μας βαθειά τεχνογνωσία καθιστώντας την ικανή να σας προσφέρει την αξιοπιστία που σας αξίζει. Για αυτό η ΙDEA Α. Ε έχει επιλέξει τα καλύτερα Ιταλικά και Γερμανικά εργοστάσια για να είναι σε θέση να σας εγγυηθεί κορυφαία ποιότητα, αμέριστο design και μεγάλη ποικιλία στην καλύτερη τιμή της αγοράς . Στόχος της εταιρίας μας είναι να μετατρέπει τις ιδέες σας στον ιδανικό χώρο οικιακό είτε επαγγελματικό. Για το σκοπό αυτό στην έκθεση μας θα βρείτε όλα όσα ζητάτε και ένα πρόθυμο προσωπικό να σας εξυπηρετήσει και να μοιραστεί μαζί σας τις τελευταίες  τάσεις του κλάδου.       

 1942. Ιδρύεται η  Ι.Παπανικήτας Ε.Π.Ε

  Η Παπανικήτας Ε.Π.Ε ως  εργοστάσιο παραγωγής μωσαϊκών πλακιδίων κατάφερε ,με τα αναγνωρίσιμα  προϊόντα της σε ποιότητα και εμφάνιση, να εισχωρήσει στο Ροδίτικο σπίτι ,την αυλή αλλά και την επένδυση του τοίχου. Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία ως κατασκευαστική εταιρία και ενστερνιζόμενη τις ανάγκες της εποχής μετασχηματίστηκε σε εμπορική εταιρία για να προσφέρει στην αγορά της Ρόδου τα πιο αξιόλογα και καινοτόμα υλικά για ένα σύγχρονο σπίτι.  

 1992. Σταθμός μετεξέλιξης μιας επιτυχημένης εταιρίας 

 Το 1993 εισάγει τα πρώτα γρανιτόπλακα σε μεγάλες και ιδιαίτερες διαστάσεις 30x60 και συνεργάζεται με τα πιο ποιοτικά εργοστάσια του  εξωτερικού όπως  Floor Gres ,Piemme-Valentino κ.α.

 Το 1995 ανακαινίζει  το χώρο της και δημιουργεί την πρώτη της έκθεση ενώ παράλληλα συμπληρώνει τις συνεργασίες της με ένα πρωτοπόρο εργοστάσιο, την Teuco,  η οποία κερδίζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  Hydrosonic, συνδυάζοντας τις μπανιέρες υδρομασάζ με τα οφέλη των ηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας .

 Το 1997 η εταιρία Παπανικήτας Ε.Π.Ε μετατρέπεται σε ατομική εταιρία Καμπούρης Ε. Θεόφιλος. Συγχρόνως  ένα ακόμα εργοστάσιο εμπλουτίζει τη γκάμα της , η Villeroy & Boch, με μια εξαιρετική πορσελάνη γερμανικής προέλευσης . Ένα εργοστάσιο που λίγα χρόνια αργότερα θα προμηθεύσει την εταιρία με ένα πρωτοποριακό υλικό που δεν φοβάται τα άλατα και το πουρί , το ceramic plus, τεχνολογία που μέχρι και σήμερα μόνο η Villeroy & Boch διαθέτει.

 Το 2002 η εταιρία μετασχηματίζεται σε ανώνυμη εταιρία ΙDEA Α. Ε με διακριτικό τίτλο Idea Bagno και αρχίζουν να χτίζονται οι εγκαταστάσεις της που θα φιλοξενήσουν ένα μεγάλο και πλήρη εκθεσιακό χώρο επί της λεωφόρου Ρόδου Λίνδου.

 Το 2004 λειτουργεί η καινούργια μας έκθεση με μια πιο εμπλουτισμένη γκάμα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια όπως  Bisazza , Cotto d?este ,Antonio Lupi , Viva κ.α.

 Μέχρι και σήμερα η IDEA Α.Ε δεν σταματά να παρουσιάζει στο αγοραστικό κοινό τα πιο σύγχρονα υλικά όπως το quarile της Villeroy & Boch ,που αντικατέστησε τις μπανιέρες από μαντέμι ή τις ακρυλικές . Η τελευταία καινοτομία που παρουσιάζει η εταιρίας είναι η σειρά πλακιδίων Kerlite ,η λύση για όλες τις επιφάνειες , ένα προϊόν με πολλαπλές εφαρμογές και πολύ λεπτό πάχος 3mm που διατίθεται σε πολύ μεγάλες διαστάσεις μέχρι και την ακραία διάσταση 1x3μέτρα. 


     
© Copyright idea-bagno.gr Pegasus Hermes Application  
 Powered by Pegasus Technology